En ny start!

Hei og velkommen!♥ Jeg har bestemt meg for å starte bloggen på nytt for jeg føler jeg trenger en ny start. Jeg har lyst til å ta bloggen mer seriøs, å føler at vist jeg skal klare det trenger jeg en ny start. Jeg har sittet i hele dag og skreve ned blogg innlegg og ting jeg vil blogge om... Og i kveld har jeg bare tenkt til å sitte å gjøre klar noen av de innleggene jeg har skreve ned. 

Jeg synes bloggen min var blitt så utrolig kjedelig med de samme hverdags innleggene hver dag.. Og jeg kommer til å ha hverdags innlegg, men jeg skal prøve å fokusere mer på hår, sminke og mote. Jeg har også lyst til å bli flinkere å dele mer av mer og det vil komme andre type innlegg. Jeg har fått mye inspirasjon i ferien. Og dette var måten jeg følte det var lettere å utnytte den. 

Jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min og liker den! Og håper at alle som har lest den vil forsette å følge med. Jeg har også lagd meg en ny instagram ( @SofieAmunda ) til de som vil følge meg der. Jeg har også facebook side som du finner HER! og en åpen snapchat ( @Sofie-Amunda ). Og som alltid er jeg åpen for tips og forsalg til ting å blogge om. Eller annet som kan gjøre bloggen min bedre!

Så fremover nå skal jeg prøve å legge ut et innlegg hver dag. Jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut video, men det spørs om pcen min vil sammerbeide. Og jeg kommer til å prøve og bli mer aktiv.  

 Sofie 


  1 kommentarer på "En ny start!"

Postet av: liveterherlig93
så spennende:)
16.04.2017, 18:08
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits