Tips : til å få sunnere / lengre hår

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele noen av mine tips til å få sunnere og lengre hår! Dette er små tips, men kan gjøre en forskjell. Noen av tipsene kan godt hende dere har hørt før og noen har dere kanskje ikke hørt. Men dette er i hvertfall sånne tips jeg kan anbefale alle som har slitt hår. Og er ting jeg vet ikke alle er klar over, og som er så lett.

♥ B-Vitamin

B-Vitamin hjelper mot hår, hud og negler. Det er ofte en start for mange og begynne på B-Vitaminer som føler det hjelper at håret vokser fortere. Jeg personlig har alltid vært flink og tatt B-Vitaminer. Hadde en periode i vinter hvor jeg ikke var så flink og ta det.. Og jeg merker en forskjell på håret.

♥La håret luft tørke

Håret er mest sårbart når det er vått.. Det som kan være lurt når du kommer ut av dusjen, er å vente med å børste det til det er blitt tørt. Jeg som har godt behandlet hår, ser en forskjell. Jeg mister mer hår når jeg børster det når det er vått, enn når jeg børster det når det er tørt. Føner du håret blir det mer slitt enn når du luft tørker det. Jeg pleier og ta i olje når håret er vott, så lar jeg det helst luft tørke.

♥Stussing & klipping

Hvor ofte man trenger å klippe/ stusse håret varierer til person til person. Jeg vil si når du merker at tuppene, begynner å bli slitt så klipp de. Har du slitte tupper så ikke vent, for det kan begynne og spise deg oppover. 

♥ Varmebeskyttende

Prøv helst og unngå alt varme på håret. Noe som sliter mye på håret er nemlig varme. Og om du bruker varme på håret, så bruk varmebeskyttende! Man merker en forskjell. Og har du farget håret ditt og bruker glatte tang, vil det gjøre fargen mer blass.

♥ Shampoo & Balsam

Brukt sikkelig shampoo & balsam. Og sliter du med flass eller fett hodebunn så bruk en shampoo for det. Flass vil legge seg som et lag på hodebunnen og vil gjøre det vanskeligere for håret og gro. Har du et problem i hodebunnen tenk heller at sjampoen skal hjelpe på det. Og finn heller en balsam som gir pleie for lengdene.

♥ Hårkur

Har du utrolig tørt og slitt hår, så bruk en god hårkur. Og gjerne spør en frisør om tips. Om en venninne har en god kur er det ikke sikkert at den er den rett for deg. Alle hår er forskjellig.. Spør helle en frisør om anbefaling.

♥ Ikke vask håret hver dag

Å vaske håret hver dag, vil slite på håret og gjerne skade hodebunnen. Vask håret gjerne annen hver dag eller tre hver dag. Håret vil også bli fortere fett om du vasker det hver dag. Sliter du med at det blir fort fett, kan det være lurt og bite tennene sammen å prøve og la det gå noen dager imellom.

♥ Farge/Bleiking

Jeg har et godt behandlet hår og er utrolig heldig at det ikke er blitt så litt, i verste fall knekt. Jeg har bleiket håret flere ganger og bleiking er noe av det som skader håret mest! Om du har en fin farge på håret prøv og unngå kjemisk behandling lengst mulig. Når du først begynner så er det lett for å forsette. Og det er ikke noe bra for håret.

♥Kosthold

Dette er ikke noe nytt.. Kosthold har noe å si på håret. Prøv og ha et sundt kosthold, så vil håret gjerne vokse fortere. 

Hva synes du om tipsene?♥

♥ Sofie ♥


  1 kommentarer på "Tips : til å få sunnere / lengre hår"

Postet av: Victoria Larsen
Kjempe fine tips! :)
17.04.2017, 16:20
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits