Instagram - @SofieAmunda & @Sofie.Amunda

Heei♥ Tenkte jeg kunne dele mine instagramer med dere. Jeg har to instagramer. Ene er mer til hverdag, menst den andre deler mer hva jeg gjør på jobben. Jeg prøver å være aktiv på begge og legge ut minst et bilde om dagen. Noe som ikke alltid er like lett.. Spesielt med den som jeg bruker til jobben. For er ikke alltid jeg har noe å legge ut.

@SofieAmunda

Det er min personlige, der jeg deler selfie, antrekk, sminke og annet. Jeg pleier og legge ut minst et bilde dagelig. Jeg lagde den for ikke så lenge siden, siden jeg ville starte på nytt. Så har ikke så mange følgere som jeg hadde på den gamle.

@Sofie.Amunda

På denne delere jeg mye av det jeg gjør på jobben. Selvfølgelig delere jeg ikke alt jeg har, noe for folk ikke vil bli tatt bilde av. Og noen ganger blir det kjedelig vist jeg skulle delt 5 herreklipp. Legger mer bilde ut av de kundene/ Modellene som jeg gjør litt mer med.

Hva er din instagram?♥

♥ Sofie ♥


  2 kommentarer på "Instagram - @SofieAmunda & @Sofie.Amunda"

Postet av: Victoria Larsen
Jeg ønsker deg en fin fredagskveld :-)
28.04.2017, 23:22
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: liveterherlig93
fin insta;:)
29.04.2017, 09:55
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits