Gårsdagen

Heei♥ I dag så tenkte jeg skulle blogge om hva jeg gjorde i går.. For i går fikk jeg endelig tatt etterveksten og fikset fargen uti håret. Noe som var utrolig deilig å få fikset! spesielt nå når vi skal i konfirmasjon neste helg. Så etter jobben og etter jeg fikk fikset håret mitt var jeg og Robin på brann kamp. Var litt skuffende kamp, men de tapte i det minste ikke. 

I dag så har det bare vært en rolig dag, hvor vi bare har vært hjemme og slappet av. Ikke noe planer og egentlig bare slappet av etter en lang uke. Litt deilig å tenke på at det er fri i morgen også, å kunne ha en helg selvom jeg jobbet på lørdag.

Hva gjorde du i går?♥

♥ Sofie ♥


  3 kommentarer på "Gårsdagen"

Postet av: liveterherlig93
kos!
30.04.2017, 20:41
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Marius
Kjempe fint hvordan håre ble etter du hadde farget de på nytt 😉😉
30.04.2017, 20:45
Postet av: Victoria Larsen
Så koselig! :)
30.04.2017, 20:53
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits