Jeg er ikke redd for å skille meg ut

Heei♥ I dag så tenkte jeg å blogge litt om at jeg ikke er redd for å skille meg ut. Noe som er et tydelig eksempel er med håret mitt. Jeg har knall rosa hår, det er mange som liker det. Men det er også de som ikke liker det. Jeg får spørsmål om hvorfor jeg farget håret mitt rosa, at folk baksnakker meg for det. Men tingen er det at folk baksnakket meg før jeg farget rosa, og de kommer til å baksnakke meg etter jeg bestemmer meg for jeg ikke vil ha rosa hår lengre. Det vil alltid være folk som vil hakke ned andre, som de skiller seg ut eller ikke. Jeg selv har nå sluttet og bry meg.

Men tingen er det at etter du slutter å bry deg om at folk baksnakker deg, eller ikke liker ting med deg. Vil du føle deg bedre, for det er alltid noen som vil like det med deg. Jeg vet noen baksnakker meg bare for håret mitt er rosa, men jeg får mye ofte høre at folk liker håret mitt. 

Samme om du har andre meninger enn andre, jeg selv har alltid prøv å si min menig og være ærlig. Noe som ikke er alltid er like lett for du vil være enig med de andre. Men av og til når du sier din menig, så er det andre som har samme mening. Kanskje de ikke tørr og si det før du har sagt din menig. Folk vil ofte jatte med alle andre. 

Min tanke med dette er at det er alltid bedre og være seg selv, uansett hva. Selvom du skiller deg ut og eller har andre meninger. For det vil alltid være noen som er enig med, selvom ikke alle andre vil være enig. Det er halve poenget med at alle er forskellige.♥ Sofie ♥


  4 kommentarer på "Jeg er ikke redd for å skille meg ut"

Postet av: Laila Monica Nikolaisen
Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.
01.05.2017, 18:08
URL: http://bit.do/funksjonsfrisk
Postet av: liveterherlig93
fine bilder:)
01.05.2017, 19:14
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Kaja Jeanette
Meningen med dette var vel kanskje dypere enn at du har rosa hår, men først og fremst må jeg bare si at jeg digger håret ditt <3

Så litt dypere!! Jeg synes det er så flott at noen våger å skille seg ut på den ene eller andre måten. At de våger å være seg selv. Det er trist at noen mener de har rett til å se ned på de som velger å gå egne veier, det er trist at noen må bruke andre for å bli kvitt sin egen usikkerhet..
01.05.2017, 22:20
URL: http://www.kajajeanette.blogg.no
Postet av: Sofie-Amunda
Kaja Jeanette: tok det rosa håret som et eksempel.. for det er hva folk flest vil legge merke til... og er det folk flest hakker ned på, selvom det er flere som har positive meninger, om du skjønner :)
01.05.2017, 22:40
URL: http://sofieamunda.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits