Konfirmasjon & Nytt familiemedlem

Heei♥ I dag har det vært en dag for seg selv! Begynner med å stelle meg klar for konfirmasjonen til min kusine, så kommer mamma og sier at jeg snart får en ny kusine.. Etter det så steller vi oss ferdig, og når alle er ferdig i kirken kommer mormor bort til meg og sier at nå har jeg fått en ny kusine. At hun da er kom ut til verden! Vi går å tar litt bilder før vi reiser til lokalet der vi skal være. Spiser mat og kaker, sitter inne å snakker og koser oss. Før vi går ut og tar enda mer bilder. Etter vi har tatt bilder så går det ikke lange tiden før folk begynner og gå.

Etter konfimasjon så reiser vi på sykehuset og besøker tanten min, og får si hei til babyen. Jeg blir så utrolig glad når jeg får lov til å holde babyen. Er første gang jeg får hilse på babyen til noen så tidlig. Var utrolig koselig og en helt spesiell følelse.

Etter vi har vært på sykehuset reiser vi hjem til mamma for å ta av oss bunaden, og hente tingene. Etter det tok vi det første toge hjem og nå i kveld er planen og bare slappe av. Ha en rolig kveld etter en lang dag.  Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥


  2 kommentarer på "Konfirmasjon & Nytt familiemedlem"

Postet av: liveterherlig93
flotte bilder:)
07.05.2017, 21:51
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Marius
Mange fine bilder og gratulerer med ny kusine
08.05.2017, 00:16

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits