10 ting du kanksje ikke viste om meg

Hei♥ I dag så tenkte jeg å dele et innlegg som ting du kanskje ikke viste om meg. Noe kan godt hende dere vet eller har merket, menst andre ting vet noen og andre vet kanskje ikke noe. Så håper dere liker innlegget og kanskje blir litt bedre kjent med meg.

♥ Jeg bruker egentlig briller

haha.. ja, jeg bruker egentlig briller. Men jeg bruker de så og si aldri, prøver å være flink til å bruke linser i stedet. Ikke det at jeg alltid husker de. 

♥ Jeg kan ikke fordra nøtter!

Jeg blir utrolig kvalm og brekker meg bare av lukten av nøtter. Er utrolig kjedelig og skulle ønske jeg likte det, men det gjør jeg ikke. Blir rett og slett dårlig av nøtter. Noe som er utrolig kjedelig når det er så mye mat med nøtter.

♥ Jeg går ikke til lege eller tannlege alene..

Jeg har alltid med meg noen når jeg skal til legen eller tannlegen.. Om det er mamma eller Robin, har til og med hatt venner med for jeg ikke tørr og gå alene. Men nå som jeg snart er 18år har jeg lyst og lære meg og gå alene. For vet at jeg ikke alltid kan regne med at noen skal være med meg.

♥ Jeg klarer ikke å blogge når noen ser på

Det er utrolig rart når jeg vet alle kommer til å lese det uansett, men menst jeg skriver liker jeg ikke at noen ser på. Har begynt å tenke det er ok når Robin ser på. Men jeg liker det ikke.

♥ Jeg har alltid noe å spise i vesken 

Jeg må alltid ha noe å tygge på, så jeg har alltid noe å spise i vesken. Det skjer en sjelden gang jeg ikke har noe, og da merker jeg det utrolig godt at jeg mangler det. Men har så og si alltid noe å spise på med meg.

♥ Jeg er utrolig glemsk

Det er sikkert en av de få personene i verden som kan glemme hva som helst. Jeg har begynt å komme meg, men fortsatt glemmer jeg så utrolig mye ting som ikke skulle vært mulig å glemme. Om det er å ta saksene mine med på jobben, skole bøker eller bare når jeg handler.. Så klarer jeg alltid å glemme noe.

♥ Jeg er alltid veldig kosete og skal helst sitte oppi folk

Alle som er med meg vet dette. Jeg sitter fortsatt på fanget til beste, og ste faren min. Jeg kunne hatt god plass for meg selv. Men liker bedre og sitte med andre. Og den personen som merker dette mest er Robin.

♥ Jeg suger til å spare penger

Dette er utrolig kjedelig etter jeg flyttet ut. Prøver å spare så jeg har penger ut hele måneden, men jeg klarer det ikke. Kanskje for jeg ikke har så mye penger. Men også for pengene mine brenner seriøst i lommen.

♥ Jeg sliter med dysleksi

Det er sikkert noe dere merker når dere leser innleggene mine. Robin pleier og lese igjennom og prøver å rette, men er ikke alltid han ser alt. 

♥ Jeg kommer ofte bedre overens med folk som er eldre

Jeg kommer ofte bedre overens med folk som er eldre. Vet ikke helt hvorfor, men har alltid vært med folk som er eldre. Men etter jeg ble sammen med Robin har jeg blitt venn med vennene hannes, som er like gamle og mindre. Men merker jeg får bedre kontakt med de som er eldre.

♥ Sofie 

 


  2 kommentarer på "10 ting du kanksje ikke viste om meg"

Postet av: liveterherlig93
fint innlegg:)
12.05.2017, 20:25
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Simona 20år, mammatils
Morsomt med slike innlegg:) Jeg klarer heller ikke at folk ser på når jeg blogger, selv om de får lese det etterpå. Er litt fordi jeg er redd for å formulere meg teit først, før jeg eventuelt får endret og rettet på ting, tror jeg.
12.05.2017, 21:26
URL: http://mammatils.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits