Brann kamp

Hei♥ I går etter jobb, så var jeg og Robin på brann kamp. Der første omgang var egentlig veldig kjedelig.. Men andre omgang var mye gøyere og mye mer skjedde. Vi så på Brann mot Molde mener jeg. Og Brann vant da 4-1 som alltid er utrolig gøy. Etter kampen klarte jeg og Robin og miste bussen, så jeg har en store søster som er så utrolig søt som hentet oss. Når vi kom hjem så vi noen episoder av gossip girl før vi gikk å la oss.

Så i dag skal vi i bursdagsbesøk til en av de jeg er tante til. Som kommer nok til å bli utrolig koselig. Er en stund siden jeg har sett henne. Vet ikke helt om vi har andre planer for dagen, eller om vi skal bare reise hjem og slappe av etterpå.



Hva skal du i dag?♥

♥ Sofie ♥


  4 kommentarer på "Brann kamp"

Postet av: Thea Mariel
hårfargen din tho!!
14.05.2017, 15:43
URL: http://theamariel.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
rosenborg heier jeg på:)
14.05.2017, 16:42
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Victoria Larsen
Så gøy! :)
14.05.2017, 18:15
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: sunnivaccskaug
Herlig! :-)
14.05.2017, 23:04
URL: http://www.sunnivaccskaug.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda





Design laget av Julie Viktoria
hits