Hvordan folk reagerer til håret mitt

Heei♥ Nå tenkte jeg å skrive er innlegg om hvordan folk reagerer til håret mitt. Når jeg er ute, så blir jeg stopper for folk vil si jeg har fint hår. Eller om de kan få lov å kjenne på håret mitt. Små unger spesielt kommer bort til meg for å snakke om håret mitt. Som oftes stopper folk meg for å si jeg har fint hår, men det er også noen som stopper meg for å si jeg ikke har fint hår. De sier at man ikke skal ha slik farge på håret og at det ser helt forferdelig ut. 

Jeg personlig trives veldig godt med rosa hår. Jeg føler jeg kler det mye bedre enn alle de andre fargene jeg har hatt. Jeg påvirkes jo når folk sier det ser forferdelig ute og da begynner jeg å tvile. Jeg prøver heller å tenker på at det er flere som liker det. Jeg prøver også å tenke på at jeg ikke skal bry meg om hva andre synes. At jeg kun skal tenke på at jeg trives med det. Det er bedre at jeg trives med det, enn hva alle andre synes.

 Sofie


  3 kommentarer på "Hvordan folk reagerer til håret mitt"

Postet av: Trine
Jeg syntes du kledde håret utrolig bra:)
15.05.2017, 14:39
URL: http://tsladder.blogg.no
Postet av: liveterherlig93
liker håret:)
15.05.2017, 17:44
URL: http://liveterherlig93.blogg.no
Postet av: Irene
Jeg syns du er tøff på håret :)
15.05.2017, 21:41
URL: http://irenes89.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits