Lykke med ny telefon

Heei♥ I dag så ringte mamma meg og sier at hun har kjøpt ny telefon til meg. Jeg kjenner jeg ble kjempe glad og overrasket! Hun har da kjøpt en ny iPhone 7 plus til meg. Som er rosa, og jeg kjenner jeg blir enda mer glad! Så nå har jeg selvfølgelig sittet en stund på telefon, og lastet ned litt apper. Blir sikkert sittende en stund på telefon i kveld og. Egentlig bare for å sitte på telefon.

Så blir kjempe spennene fremover nå, på instagram og de gangene jeg bruker telefon til å ta bilder med til bloggen. Men bedre kvalitet! Lurer litt på hvor lang tid det går før jeg spammer telefon min med bilder av alt mulig..Hvilken telefon har du?♥

♥ Sofie ♥


  2 kommentarer på "Lykke med ny telefon"

Postet av: Kathrine Skaug
Så heldig du er! Jeg har iPhone 5s, den funker helt fint til både bilder og sosiale medier - det jeg bruker den til, hehe :)
15.05.2017, 22:29
URL: http://kathrineskaug.blogg.no
Postet av: Nina
gratulerer:)
16.05.2017, 10:45
URL: http://liveterherlig93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits