Hvor jeg finner inspirasjon

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele med dere hvor jeg finner inspirasjon til å blogge. Det er litt forskjellig hvor jeg finner inspirasjon og det varierer fra dag til deg. Noe som alltid er greit og ha flere steder og kunne finne inspirasjon. For å klare å blogge er det viktig å kunne finne inspirasjon, å ha noe å blogge om i hverdagen.


 

♥ Internett

Det finnes mange sider på nettet som jeg finner mye inspirasjon på som wehearit, blogger, instagram.. osv. Jeg kan sitte flere timer og se på bilder og lese innlegg. Og er ofte da, jeg finner mest inspirasjon.

♥ Venner

Jeg har venner som blogger, så ofte deler vi innlegg ideer til hverandre. Også om vi er ute å finner på ting, blir ofte til masse blogg bilder og mer spennene hverdagsinnlegg. 


 

♥ Kjæresten min 

Han er alltid den personen som hjelper til vist det er noe, om det er å rette innleggene mine, ta bilder til bloggen. Hva som helst så hjelper han til. Han er den personen som har tatt mest bilder til bloggen for meg.

♥ Hverdagen min

Ikke det at min hverdag er så interessan, men av og til kommer det ting som gir meg inspirasjon til blogg ideer. Og jeg gjør ting som jeg kan blogge om. Noe som jeg liker utrolig godt, å blogge om dager som jeg har kost meg så utrolig mye.


 

♥ Boken min 

Jeg har en bok hvor jeg skriver ned alle blogg innlegg jeg har komt på. Så de dagene jeg ikke har noe å blogge om, så har jeg alltid masse blogg ideer der.

♥ Kommentarer

Av og til så er dere som leser bloggen min utrolig søte, å legger igjen så utrolig koselige kommentarer. Det er nok en av tingene som gjør at jeg fortsatt blogger. For det er noen som leser innleggene mine og liker det.

♥ Sofie ♥

 


  2 kommentarer på "Hvor jeg finner inspirasjon"

Postet av: Victoria Larsen
Kjenner meg veldig igjen her. Kjekt at du deler :)
21.05.2017, 16:40
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: livetmitt93
nice:)
21.05.2017, 19:48
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits