Tips: til sunnere/ bedre hud

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele mine tips til å få bedre og sunnere hud. Mange av tipsene kan godt hende dere har hørt før, men andre kan hende dere ikke har hørt. Håper dere liker tipsene!

♥ La huden puste

Vist du sliter med mye urenheter så er det viktig og la huden puste. Gjerne gå noen dager uten sminke, ta av sminken når du vet du ikke skal ut noe mer den dagen. Vær nøye med å fjerne sminken før du legger deg. 

♥ Vann

Det er alltid viktig å få i seg mye vann. Det vil jeg tro at alle har fått med seg, men det er viktig å si det flere ganger. Kroppen trenger mye vann og vist den ikke får i seg nok vann, går det utover huden.

♥ Finn din hudtype

Det å finne sin egen hudtype er ikke så vanskelig. Du kjenner selvom om du har feit eller tørr hud, eller så har du kanskje normal hud. Om du går en dag uten sminke og blir veldig feit i huden, er det lett å skjønne man har feit hud. Om du flasser i fjeset eller har tørre områder, så sliter du mer med tørr hud. Om du ikke sliter med noe av det, så har du normal hud og trenger gjerne ikke å tenke alt for mye på det. 

♥ Vask huden din

Når man bruker sminke hverdag, så er det viktig å vaske huden. Pass på å få av all sminken, at det ikke er noe som sitter igjen og tetter porene. Og vask huden før du sminker deg. Ikke smink deg når huden ikke er rein. 

♥ Ikke bland forskellige produkter

Mange blander gjerne en del produkter, noe som ikke alltid er så bra... Produkter du bruker hjelper gjerne på forskjellige ting, men noen ganger å blande mye kan gjøre huden værre. 

♥ Fukt 

Om man har feit hud eller tørr hud, så trenger huden fukt. Om man har feit hud styrer man vekk fra oljer og fuktighets krem med masse oljer. For man vil ikke ha mer olje på en feit hud fra før. Sliter du med tørr hud kan det gjerne være lurt å gå etter oljer og få fukten man trenger.

♥ Kost hold

Ofte om man sliter med urenheter, kan det være så lett og bare fikse litt på kostholdet. Jeg selv merker om jeg har en periode hvor jeg spiser mye dritt mat, får jeg lett urenheter.

Hva er dine tips til å få sunnere/ bedre hud?♥

♥ Sofie ♥


  2 kommentarer på "Tips: til sunnere/ bedre hud"

Postet av: Victoria Larsen
Kjempe fine tips! Det er så viktig :-)
24.05.2017, 13:33
URL: http://viccctoria.blogg.no/
Postet av: livetmitt93
fine tips:)
24.05.2017, 16:49
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits