Anbefaling : Too Face Chocolate Bon Bons

Heei♥ I dag så tenke jeg å komme med en anbefaling på et øyenskygge palett! Jeg har ikke kommet med noen anbefalinger på bloggen enda, men vil bloggen skal bli mer sminke relatert nå. Så dette er en start på det og kommer til å dele mer sminke etterhvert. 

Jeg har brukt dette palette en god stund, og når jeg skal sminke meg så strekker jeg meg alltid til det. Jeg elsker alle fargene og klarer å lage så utrolig mange looker med det! Jeg elsker konsistensen på fargene, ikke minst så lukter de utrolig godt. Vet ikke om jeg skal si vanilje eller sjokolade, kanskje en blanding. Jeg har brukt alle øyenskyggene i palette. Alle er like lett og blande og de henger hele dagen, og da har jeg kun brukt en concealer som primer.

Mine favoritt farger i palette er Almond Truffle, Mocha, Satin Sheets. Det er de fargene jeg bruker nesten hver dag. Noen av fargene kan drysse litt, men det er så lite og lett og koste vekk med en sminke kost.

Jeg er den personen når noe lukter sjokolade, så må jeg smake... Og ja, det smaker sjokolade. Hva er ditt favoritt øyenskygge palett?♥

♥ Sofie ♥


  1 kommentarer på "Anbefaling : Too Face Chocolate Bon Bons"

Postet av: livetmitt93
så fin :)
27.05.2017, 12:30
URL: http://livetmitt93.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits