Hvorfor bruker man balsam?

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele et innlegg med dere, med hvorfor man bruker balsam. Hva balsamen gjør, og så ting som balsam gjør, som du ikke tenker over. Så håper dere liker innlegget og lærer noe av det.

♥ Hva gjør balsam?

Etter du gjerne har vasket håret to ganger mad shampoo så kan det være lurt å bruke balsam. Balsamen gir pleie til håret, det vil også lukke skjellaget. Når man vasker håret med shampoo så kan skjellaget åpne seg, og da vil pleien i balsamen lukke det igjen.

♥ Håret blir tungt..

Noen kan føle at håret blir tungt når de bruker balsam. Da kan det være lurt å bruke en balsam som ikke gir så mye pleie. Det finnes skum og gelee balsam som da vil være lettere på håret, så det ikke blir så tungt.

♥ Hvorfor skal gutter/jenter med kort hår bruke balsam?

Når jenter og gutter med kort hår bruker balsam, vil det ofte gjøre håret lettere og style. Balsamen vil gjøre håret mykere, sånn at det blir lettere og ligge det sånn du vil ha det når du bruker voks.

♥ Håret blir fett av balsam... Den skal ikke i hodebunnen!

Når folk får fett hår av balsam så er det ofte for de tar balsam i hode bunnen, men balsamen skal ikke i hode bunnen. Balsam skal brukes uti lengdene på håret. 

♥ Hvor mye balsam trenger man?

Når man bruker balsam, så trenger man ikke en halv flaske med balsam. Han man normal lende på håret trenger man ikke mer enn en teskje. Om man har lengre hår trenger man ofte mer. Om man har mindre, så trenger man mindre.

♥ Hvor ofte skal man bruke balsam?

Balsam kan være lurt å bruke hver gang man vasker håret. Er egentlig ikke vanskeligere enn det. La den gjerne stå i et minutt så den får virke litt.

Bruker du balsam?♥

♥ Sofie ♥

 


  0 kommentarer på "Hvorfor bruker man balsam?"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits