UPDATE

Heei♥ Tenkte å komme med en liten oppdatering av de siste dagen og hva som skjer for tiden. Jeg hadde eksamen i skriftlig frisør på tirsdag. Har vært dårlig å blogge den siste tiden for jeg har vært så opptatt av å øve til eksamen. Og etter eksamen så har jeg vært så dårlig til å blogge siden jeg har vært så dårlig. Frem over nå skal jeg prøve å komme meg igjen. Får endelig tid til å prioritere bloggen mer nå. 

Har du noe du vil jeg skal blogge om eller lage video, så er det bare å komme med tips. Vil lage klar noen blogg innlegg, så neste gang det kommer en periode jeg ikke kan blogge, så kan jeg bare dele innlegg jeg har klart.

Jeg har ikke sittet opp noe sommerferie enda, så har ikke noen bestemte planer for sommeren. Jeg tror ikke jeg kommer til å reise noen plasser, men bare være hjemme og finne på koselige ting hjemme. Selvom jeg kommer til å være hjemme vil jeg prøve å komme meg ut og ikke bare sitte inne som jeg har gjort de siste sommerene som har vært.

Har du hatt noen eksamen?♥

♥ Sofie ♥


  1 kommentarer på "UPDATE"

Postet av: Merethe Susanne
Så utrolig vakker du er <3
08.06.2017, 21:22
URL: http://merethesusanne.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits