Jeg vil takke dere alle !

Heei♥ I går la jeg ut et veldig personlig innlegg på bloggen, og nå er jeg veldig sjokkert. Er så utrolig mange som har kommet med så mye positive tilbake meldinger. Folk som jeg ikke har snakket med siden jeg var liten har tatt kontakt igjen og har fått meldinger av andre som har det på samme måte. Blir veldig rørt over hvor mange som likte det.

Nå er det nesten over 300 som har lest innlegget, noe som er helt nytt for meg. Var på brann kamp i går og når jeg kom hjem igjen ble jeg så sjokkert over hvor mange som hadde vært inne. Jeg er nå tom for ord og vet ikke hva jeg skal si... Er så utrolig, utrolig glad og takknemlig for alle som har lest og kommet med tilbake melding! 

Etter det er så mange som likte innlegget, så blir det ikke mitt siste innlegg hvor jeg deler personlige ting. Vil bli flinkere å dele med dere hva jeg har gått igjennom og si mer av mine meninger med dere! 

Det er også noen som har addet meg på facebook og jeg vil bare si jeg ikke blir venn med folk der som jeg ikke kjenner. Om du vil kontakte meg så kan du det på facebook siden min HER eller på mailen min SofieAmundaBlogg@hotmail.com Sofie 


  2 kommentarer på "Jeg vil takke dere alle !"

Postet av: Znippen.no
Så gøy :D Håper du har en fin dag og en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :) www.znippen.no ;)
20.06.2017, 19:57
URL: http://www.snippen.blogg.no
Postet av: Veronika
Så gøy :) Håper du hadde en fin og flott kveld <3
22.06.2017, 19:47
URL: http://nouw.com/veroonika

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits