Sommerferie!

Heei♥ Nå har jeg endelig sommerferie, jeg har to uker sommerferie før jeg begynner igjen på jobb. I dag så har jeg en del ting som jeg vil gjøre før jeg kan begynne å slappe av i morgen. Må rydde leiligheten handle inn litt småting. Så etter jeg har gjort det i dag, så har jeg planer om å lage klart litt innlegg. Forhåpentlig er dette siste gang det går to dager mellom et innlegg på en stund. 

Jeg selv har ikke noen planer i sommerferien, vil prøve å komme meg ut litt. Men jeg er dessverre veldig flink på å bare sitte inn. Robin har sommerferie i neste uke, så da kan finner vi sikkert på mer ting sammen.

 

 Sofie 


  1 kommentarer på "Sommerferie!"

Postet av: Victoria Larsen
God sommerferie <3 Artige bilder!
03.07.2017, 11:43
URL: http://viccctoria.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits