Ting å finne på i sommerferien

Hei♥ I dag så tenkte jeg og dele ting man kan finne på i sommerferien. Dette er bare enkle ting man kan gjøre med venner eller vist man er alene. Noe av dette er ting jeg vet jeg kommer til å gjøre. 

♥ Ha en spa dag

Det er alltid godt og ta vare på seg selv, om du er alene og ikke har noe å gjøre. Hvorfor ikke ha en spa dag, plei deg selv og ta vare på kroppen. 

♥ Dra på piknik

Om du er alene eller med venner så er det alltid koselig å komme seg ut. Ta med et teppe, mat og om du er alene et blad eller en bok og lese. Det er en lett måte bare til å komme seg ut litt.

♥ Prøv nye oppskrifter

Jeg selv er ikke så flink å lage mat, har en kjæreste som alltid lager mat. Det er noen oppskrifter jeg vil prøve meg på. Kanskje du ser noe godt på nette eller i et blad, om du har ledig tid kan du jo prøve noe nytt.

♥ Lese blogger / Bøker

Jeg selv kommer til å lese mye blogger. Om du er litt flinkere enn meg, så les bøker og kos deg. Nyt dagen, om det er ute og fint vær eller om det regner og du er inne.

Processed with VSCO with hb1 preset

♥ Lag en bucketliste over ting du vil gjøre

Det er ofte lettere og finne på ting vist du har en liste med ting du vil gjøre. Lag en bucketliste og prøv å få fylt ut mest mulig av det du vil gjøre.

♥ Gjør det du ellers ikke har tid til

Om det er å rydde, eller andre små ting. Nå er tiden du er ledig, bruk tiden du har og gjør det du ellers ikke har tid til. 

♥ Reis til byen

Reise til byen er en ny unnskylding bare til å komme deg ut og ikke bare sitte inne. Om det er med venner eller alene, så er det alltid noe å gjøre. Om det er å gå ut og spise, shoppe eller bare slappe av ute.

Processed with VSCO with hb1 preset

♥ Dra på standen

Det vil gjerne være avhengi av været, om det er sol og fint så må du ikke bade om det er kaldt i vannet. Du kan bare ligge og sole deg, ta med noe god mat og gjerne noe å lese i.

♥ Finn på ting med venner

Det er alltid mye å finne på ting med venner. Om det er å ha en jentekveld, finne på noe ute eller bare å være hjemme og slappe av. Du er ikke alen og vil skape minner med venner.

♥ Se på serier / filmer

Dette er noe jeg kommer til å gjøre, sitte inne og se på serie og filmer. Det får tiden til å gå når du ikke har noe å gjøre. 

Hva skal du gjøre i sommer?♥

♥ Sofie ♥


  0 kommentarer på "Ting å finne på i sommerferien"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits