Oppdatering

Hei♥ Igjen så har jeg ikke blogget på noen dager, jeg har vært opptatt med å være med venner og blitt kjent med nye folk. Som har vært utrolig koselig. Jeg har sett for meg at jeg kom til å sitte inne hele sommeren og se på serie, men det har jeg nesten ikke. Har funnet på ting nesten hver dag og holdt meg opptatt. Når jeg har holdt meg opptatt så har jeg glemt og blogge. 

Ser nå at selvom jeg har glemt å blogge, så er det folk inne og leser bloggen min hver dag. Noe jeg setter utrolig stor pris på. Tror i dag er første dagen hvor jeg og Robin har sittet inne hele dagen for å se serie. Siden vi ikke har planer og for det ikke er så fint vær ute. 

I kveld så er planen og få prøve å rydde litt i leiligheten igjen, etter å ha besøk blir det fort rotete. Jeg vil prøve å få lagd litt innlegg klare på bloggen og vi skal nokk sitte å se på serie eller film. Om det er noe innlegg dere ønsker, så gjerne kom med tips♥

Hva har du gjort i sommer så langt?♥

♥ Sofie ♥


  0 kommentarer på "Oppdatering"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits