Jeg er tilbake !

Heei♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, å tenkte det første jeg skulle gjøre er å blogge. Kom på i dag at jeg ikke har blogget så mye etter jeg begynte igjen på jobben. Jeg hadde klart og rote vekk boken hvor jeg har skreve ned masse ting å blogge om... Boken fant jeg igjen i går kveld, så nå blir det lettere å blogge, når jeg ikke har så mye inspirasjon til å blogge. Noe jeg snart håper snur igjen.

Selvom jeg ikke har blogget på en stund, så er flere av dere innpå bloggen. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på! Det er ikke så mye dere har gått glipp av heller. Dagene går bare ut på å stå opp, jobb, hjem å se på serie før jeg legger meg. Vi var på stranden på søndag når det var så utrolig fint vær ute. Det var første gang jeg har badet i år også. Noe som var utrolig koselig.Hva har du gjort i sommer?♥ 

♥ Sofie ♥


  1 kommentarer på "Jeg er tilbake !"

Postet av: maibel
Eg har hatt ei god stund uten å blogge eg også, så håper da snur litt for meg også.. Er utrulig kjekt å dela forskjellige ting med folk. Hehe:-)

Fine bilder!
27.07.2017, 18:11
URL: http://maibel.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits