Anbefaling : Too Face Chocolate Bon Bons

Heei♥ I dag så tenke jeg å komme med en anbefaling på et øyenskygge palett! Jeg har ikke kommet med noen anbefalinger på bloggen enda, men vil bloggen skal bli mer sminke relatert nå. Så dette er en start på det og kommer til å dele mer sminke etterhvert. 

Jeg har brukt dette palette en god stund, og når jeg skal sminke meg så strekker jeg meg alltid til det. Jeg elsker alle fargene og klarer å lage så utrolig mange looker med det! Jeg elsker konsistensen på fargene, ikke minst så lukter de utrolig godt. Vet ikke om jeg skal si vanilje eller sjokolade, kanskje en blanding. Jeg har brukt alle øyenskyggene i palette. Alle er like lett og blande og de henger hele dagen, og da har jeg kun brukt en concealer som primer.

Mine favoritt farger i palette er Almond Truffle, Mocha, Satin Sheets. Det er de fargene jeg bruker nesten hver dag. Noen av fargene kan drysse litt, men det er så lite og lett og koste vekk med en sminke kost.

Jeg er den personen når noe lukter sjokolade, så må jeg smake... Og ja, det smaker sjokolade. Hva er ditt favoritt øyenskygge palett?♥

♥ Sofie ♥

Mine negative sider

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele mine negative sider med dere. Negative sider er noe alle har og ikke er noe hemmelig. Jeg vet folk kanskje ikke synes dette er mine negative sider eller at det er negativ.. Men dette er det jeg ser på set selv som negativ.

× Jeg kan være veldig direkte

Vist det er noe som irriterer meg eller noe jeg føler for å si, så sier jeg det rett ut. Jeg tenker ikke om hva de andre vil tenke... Men sier min menig rett ut som den er. Noe som lett kan være negativt, men ofte kan være veldig greit å være.

× Jeg kan bli lang sur

Det er utrolig kjelden, og vist jeg blir det så har du virkelig gjort noe dumt. Jeg pleier aldri å bli lang sur, glemmer ofte jeg er sur dagen etter. Men har skjedd noen ganger at jeg har blitt lang sur. Og da kan det gå alt fra noen uker, til måneder før jeg snakker med den personen igjen.

× Jeg blir lett lei meg

Jeg tåler nesten ingen ting før jeg blir lei meg. Jeg er utrolig følsom. Og er noen frekk mot meg, så er det utrolig lite som skal til før jeg er lei meg. Ofte klarer jeg gjerne og skjule jeg er lei meg.. For jeg liker ikke å vise det.

× Jeg har alltid mye energi som kan bli litt mye i lengden

Alle som er med meg klager ofte på dette. At jeg må roe meg, at jeg må slappe av litt..osv. Jeg sitter meg opp i folk og kan plutselig begynne og snakke i et sett.. Og vet det ofte blir irriterende. Men de som er venn meg meg, er vandt med det.

× Jeg er utrolig lat

Dette er ikke kødd... Jeg er så og si aldri uten for en dør og trener. Jeg ryddet aldri før, men etter jeg flyttet ut er det komt seg litt. Når folk spør om vi skal gå ut, velger jeg ofte heller og bli liggene på sofaen.

Hva er dine negative sider?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits