En ny start!

Heei♥ Jeg har bestemt meg for å ha en ny start på bloggen. For i det siste har jeg ikke blogget og det blir bare lagt til siden... Jeg selv føler det er lettere for meg selv og bare starte på nytt. Jeg vet jeg har gjort det før og lover nå at dette er siste gang jeg kommer til å gjøre det. Denne gangen har jeg bestemt meg for å sette av mer tid til å blogge, rett og slett for jeg har savnet det utrolig mye. Nå kommer bloggen til å bli mer sminke relatert og ikke bare hverdaginnlegg. Jeg skal gjøre mitt beste for å få blogget hver dag. Og prøve å ha litt mer spennende innlegg. 

I dag så har jeg hatt studiedag, vært hjemme og jobbet med skole arbeid i hele dag. Nå holder jeg egentlig på å gjøre meg klar til å reise på trafikalt. Har siste dag i dag på trafikalt før jeg kan begynne å øvelse kjøre. Noe som er utrolig spennende, jeg selv synes det er litt skummelt på å tenke på å kjøre bil... Men håper det er noe som kommer seg etterhvert.

Vil forresten si om dere har ønsker eller tips til innlegg dere vil se på bloggen, så er det bare å komme med de. Elsker å vite hva dere vil se mer av! Håper også jeg vil klare målene mine denne gangen. 

 Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 18år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits