Hei igjen!

Heei♥ Nå siter jeg egentlig å bare kjeder meg. Kom også på at jeg har helt glemt og blogge på en stund, sorry for det. Jeg vil prøve å komme meg tilbake og blogge hver dag... Har vært en del opptatt, men skal prøve. Vet jeg skriver det hver gang jeg har blogget i det siste, men så putselig dukker det opp ting. Om dere har noe tips til ting jeg kan blogge om, så hadde det hjulpet meg utrolig mye!

Jeg skal prøve å få laget klar noen innlegg, om jeg finner noe å blogge om. Tenker å prøve å bli flinkere og ta antrekks bilder. Så fremover blir det nokk mer klær og sminke relatert! 

♥ Sofie 

Snapchat - @Sofie-Amunda

Heei♥ Jeg har en offentlig snapchat som jeg prøver å være aktiv på. Noen dager vloger jeg andre dager legger jeg bare ut bilder når jeg har blogget. Jeg begynner og bli mer og mer aktiv. Jeg vet ikke om jeg har skrevet om snapen på bloggen, så tenkte og dele det med dere, eller til de som vil følge meg.Hva er din snapchat?♥

♥ Sofie ♥

Vinneren av linkerunden

Heei♥ Jeg har nettopp lest igjennom alle bloggene som ville være med på linkerunden og har kåret en vinner. Jeg har da valgt en blogg som skiller seg litt og som jeg likte utrolig godt!

Så vinneren er http://miabolsen.femelle.no 

Hva synes du om bloggen? // Vil du jeg skal ha flere linkerunder?♥

♥ Sofie ♥

Minner om linkerunde

Heei♥ Jeg har ikke kåret en vinner av linkerunden enda, ser at jeg har fått flere lesere etter den. Så tenkte og si at det ikke er forseint til å bli med! Skulle egentlig kåret en vinner noen dager etter, men så glemte jeg det. Var inne og så hvor mange som var med.. Så tenkte jeg kunne utsette det noen dager til, så flere kan være med! LINK TIL INNLEGGET FINNER DU HER!! Vist du vil være med så gå inn på linken.

Vil du være med? ♥

♥ Sofie ♥

 

Linkerunde !

Heei♥ Nå så fikk jeg veldig lyst til å ha en linkerunde på bloggen. Har litt lyst å sitte å lese litt blogger, så tenke hvorfor ikke ha en linkerunde. Da kan jeg sitte å lese bloggene vist noen vil være med også kan jeg dele en eller to blogger. Tenker å kåre en vinner i begynnelsen av neste uke!

Alt du trenger å gjøre for å være med :

♥ Kommente at du vil være med (Husk blogg)

♥ Gjerne lik facebook siden min HER! (Det er ikke noe du må)

Vil du være med?♥

♥ Sofie ♥

Hvor jeg finner inspirasjon

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele med dere hvor jeg finner inspirasjon til å blogge. Det er litt forskjellig hvor jeg finner inspirasjon og det varierer fra dag til deg. Noe som alltid er greit og ha flere steder og kunne finne inspirasjon. For å klare å blogge er det viktig å kunne finne inspirasjon, å ha noe å blogge om i hverdagen.


 

♥ Internett

Det finnes mange sider på nettet som jeg finner mye inspirasjon på som wehearit, blogger, instagram.. osv. Jeg kan sitte flere timer og se på bilder og lese innlegg. Og er ofte da, jeg finner mest inspirasjon.

♥ Venner

Jeg har venner som blogger, så ofte deler vi innlegg ideer til hverandre. Også om vi er ute å finner på ting, blir ofte til masse blogg bilder og mer spennene hverdagsinnlegg. 


 

♥ Kjæresten min 

Han er alltid den personen som hjelper til vist det er noe, om det er å rette innleggene mine, ta bilder til bloggen. Hva som helst så hjelper han til. Han er den personen som har tatt mest bilder til bloggen for meg.

♥ Hverdagen min

Ikke det at min hverdag er så interessan, men av og til kommer det ting som gir meg inspirasjon til blogg ideer. Og jeg gjør ting som jeg kan blogge om. Noe som jeg liker utrolig godt, å blogge om dager som jeg har kost meg så utrolig mye.


 

♥ Boken min 

Jeg har en bok hvor jeg skriver ned alle blogg innlegg jeg har komt på. Så de dagene jeg ikke har noe å blogge om, så har jeg alltid masse blogg ideer der.

♥ Kommentarer

Av og til så er dere som leser bloggen min utrolig søte, å legger igjen så utrolig koselige kommentarer. Det er nok en av tingene som gjør at jeg fortsatt blogger. For det er noen som leser innleggene mine og liker det.

♥ Sofie ♥

 

En ny start!

Hei og velkommen!♥ Jeg har bestemt meg for å starte bloggen på nytt for jeg føler jeg trenger en ny start. Jeg har lyst til å ta bloggen mer seriøs, å føler at vist jeg skal klare det trenger jeg en ny start. Jeg har sittet i hele dag og skreve ned blogg innlegg og ting jeg vil blogge om... Og i kveld har jeg bare tenkt til å sitte å gjøre klar noen av de innleggene jeg har skreve ned. 

Jeg synes bloggen min var blitt så utrolig kjedelig med de samme hverdags innleggene hver dag.. Og jeg kommer til å ha hverdags innlegg, men jeg skal prøve å fokusere mer på hår, sminke og mote. Jeg har også lyst til å bli flinkere å dele mer av mer og det vil komme andre type innlegg. Jeg har fått mye inspirasjon i ferien. Og dette var måten jeg følte det var lettere å utnytte den. 

Jeg setter utrolig stor pris på alle som leser bloggen min og liker den! Og håper at alle som har lest den vil forsette å følge med. Jeg har også lagd meg en ny instagram ( @SofieAmunda ) til de som vil følge meg der. Jeg har også facebook side som du finner HER! og en åpen snapchat ( @Sofie-Amunda ). Og som alltid er jeg åpen for tips og forsalg til ting å blogge om. Eller annet som kan gjøre bloggen min bedre!

Så fremover nå skal jeg prøve å legge ut et innlegg hver dag. Jeg skal prøve å bli flinkere til å legge ut video, men det spørs om pcen min vil sammerbeide. Og jeg kommer til å prøve og bli mer aktiv.  

 Sofie Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits