Beautyweek Snap

Heei♥ Jeg er med på en sminke snapchat hvor vi nå trenger flere som vil være med. Om du kunne tenkt deg og være med, så søker vi medlemer som helst er over 16år. At vi kan stole på 100% og at de skal kunne svare når vi tar kontakt. Så om du kunne tenkt deg og være med så ta kontakt på instagram ( BeautyWeek_Snap )

Kunne du tenkt deg og vært med?♥

♥ Sofie ♥

INSTA LATELY - @SofieAmunda

Heei♥ Tenkte jeg skulle dele de siste bildene jeg har delt i det siste på instagram. Jeg prøver å variere på hva jeg deler ut, men for det meste så er det bilder av sminke look. Instagram kontoen min finner du her for å finne mer bilder!

Hva synes du om bildene?♥

♥ Sofie ♥

Hvor du finner meg på sosiale medier

Hei♥ I dag så tenkte jeg å dele med dere, hvor dere finner meg på sosiale medier. Jeg er egentlig veldig åpen og deler mye på for eksempel instagram og snapchat. Jeg er lett og få tak i på mail og på facebook siden min. 

♥ Instagram - @SofieAmunda & @Sofie.Amunda

Ja, jeg har to brukere, den ene brukeren er hvor jeg deler bilder av hverdag, til bloggen og driverse. Og den andre brukeren er litt mer til jobb, hvor jeg deler hva jeg gjør på jobben. På kunder og modeller. 

♥ Snapchat - @Sofie-Amunda

Jeg har en offentlig snapchat, hvor jeg av og til vloger. Og deler ting fra hverdagen, å ting jeg gjør på kunder på jobben. Jeg prøver å være mest mulig aktiv jeg kan, og dele ting der hver dag. 

♥ Facebook - https://www.facebook.com/SofieAmundaBlogg

Jeg deler alle blogginnleggene mine på facebook med en gang jeg har lagt de ut. Jeg har et håp om å dele mer på facebook etterhvert. Men nå så deler jeg alle blogginnleggene mine. 

♥ Mail - SofieAmunda.blogg.no

Jeg har en egen mail til bloggen, hvor alle kan få tak i meg. Jeg er inne og sjekker den hver dag.

♥ Sofie ♥

10 ting du kanksje ikke viste om meg

Hei♥ I dag så tenkte jeg å dele et innlegg som ting du kanskje ikke viste om meg. Noe kan godt hende dere vet eller har merket, menst andre ting vet noen og andre vet kanskje ikke noe. Så håper dere liker innlegget og kanskje blir litt bedre kjent med meg.

♥ Jeg bruker egentlig briller

haha.. ja, jeg bruker egentlig briller. Men jeg bruker de så og si aldri, prøver å være flink til å bruke linser i stedet. Ikke det at jeg alltid husker de. 

♥ Jeg kan ikke fordra nøtter!

Jeg blir utrolig kvalm og brekker meg bare av lukten av nøtter. Er utrolig kjedelig og skulle ønske jeg likte det, men det gjør jeg ikke. Blir rett og slett dårlig av nøtter. Noe som er utrolig kjedelig når det er så mye mat med nøtter.

♥ Jeg går ikke til lege eller tannlege alene..

Jeg har alltid med meg noen når jeg skal til legen eller tannlegen.. Om det er mamma eller Robin, har til og med hatt venner med for jeg ikke tørr og gå alene. Men nå som jeg snart er 18år har jeg lyst og lære meg og gå alene. For vet at jeg ikke alltid kan regne med at noen skal være med meg.

♥ Jeg klarer ikke å blogge når noen ser på

Det er utrolig rart når jeg vet alle kommer til å lese det uansett, men menst jeg skriver liker jeg ikke at noen ser på. Har begynt å tenke det er ok når Robin ser på. Men jeg liker det ikke.

♥ Jeg har alltid noe å spise i vesken 

Jeg må alltid ha noe å tygge på, så jeg har alltid noe å spise i vesken. Det skjer en sjelden gang jeg ikke har noe, og da merker jeg det utrolig godt at jeg mangler det. Men har så og si alltid noe å spise på med meg.

♥ Jeg er utrolig glemsk

Det er sikkert en av de få personene i verden som kan glemme hva som helst. Jeg har begynt å komme meg, men fortsatt glemmer jeg så utrolig mye ting som ikke skulle vært mulig å glemme. Om det er å ta saksene mine med på jobben, skole bøker eller bare når jeg handler.. Så klarer jeg alltid å glemme noe.

♥ Jeg er alltid veldig kosete og skal helst sitte oppi folk

Alle som er med meg vet dette. Jeg sitter fortsatt på fanget til beste, og ste faren min. Jeg kunne hatt god plass for meg selv. Men liker bedre og sitte med andre. Og den personen som merker dette mest er Robin.

♥ Jeg suger til å spare penger

Dette er utrolig kjedelig etter jeg flyttet ut. Prøver å spare så jeg har penger ut hele måneden, men jeg klarer det ikke. Kanskje for jeg ikke har så mye penger. Men også for pengene mine brenner seriøst i lommen.

♥ Jeg sliter med dysleksi

Det er sikkert noe dere merker når dere leser innleggene mine. Robin pleier og lese igjennom og prøver å rette, men er ikke alltid han ser alt. 

♥ Jeg kommer ofte bedre overens med folk som er eldre

Jeg kommer ofte bedre overens med folk som er eldre. Vet ikke helt hvorfor, men har alltid vært med folk som er eldre. Men etter jeg ble sammen med Robin har jeg blitt venn med vennene hannes, som er like gamle og mindre. Men merker jeg får bedre kontakt med de som er eldre.

♥ Sofie 

 

Mine favorittsanger

Heei♥ Nå tenkte jeg skulle dele mine favorittsanger nå for tiden. Vet det er sanger mange sikkert har hørt før, men det er disse jeg hører på. Så gjerne kommenter dine favorittsanger!

♥ Sofie ♥

Jeg er ikke redd for å skille meg ut

Heei♥ I dag så tenkte jeg å blogge litt om at jeg ikke er redd for å skille meg ut. Noe som er et tydelig eksempel er med håret mitt. Jeg har knall rosa hår, det er mange som liker det. Men det er også de som ikke liker det. Jeg får spørsmål om hvorfor jeg farget håret mitt rosa, at folk baksnakker meg for det. Men tingen er det at folk baksnakket meg før jeg farget rosa, og de kommer til å baksnakke meg etter jeg bestemmer meg for jeg ikke vil ha rosa hår lengre. Det vil alltid være folk som vil hakke ned andre, som de skiller seg ut eller ikke. Jeg selv har nå sluttet og bry meg.

Men tingen er det at etter du slutter å bry deg om at folk baksnakker deg, eller ikke liker ting med deg. Vil du føle deg bedre, for det er alltid noen som vil like det med deg. Jeg vet noen baksnakker meg bare for håret mitt er rosa, men jeg får mye ofte høre at folk liker håret mitt. 

Samme om du har andre meninger enn andre, jeg selv har alltid prøv å si min menig og være ærlig. Noe som ikke er alltid er like lett for du vil være enig med de andre. Men av og til når du sier din menig, så er det andre som har samme mening. Kanskje de ikke tørr og si det før du har sagt din menig. Folk vil ofte jatte med alle andre. 

Min tanke med dette er at det er alltid bedre og være seg selv, uansett hva. Selvom du skiller deg ut og eller har andre meninger. For det vil alltid være noen som er enig med, selvom ikke alle andre vil være enig. Det er halve poenget med at alle er forskellige.♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits