Sneak Peek

Heei♥ I går på Fo fikk jeg gjøre noe som er utrolig gøy, og som jeg egentlig bare vil dele med dere fortest mulig. Egentlig hadde jeg egentlig tenkt til å vente til kreativ team var ferdig. Jeg farget håret på venninnen min/ modell blått, grønt og gult.Noe som høres veldig rart ut, men det ble utrolig stilig! Kommer til å prøve å vente til showet før jeg deler noe mer med dere nå... Når jeg holder på med sånne ting så har jeg bare lyst til å dele det med en gang.

Hva synes dere?♥

♥ Sofie ♥

Jeg savner det rosa håret mitt

Heei♥ For en stund tilbake så hadde jeg knall rosa hår, noe som jeg savner utrolig mye. Jeg farget håret mitt tilbake til blond etter at etterveksten min så grå ut etter den knalle fargen. Jeg har utrolig lyst og farge håret rosa igjen, siden jeg føler jeg får bedre selvtillit og jeg føler det passer bedre personligheten min. Jeg vet det høres utrolig rart ut, men det er min menig. 

Jeg har tenkt på sikt å prøve og finne en rosa farge, hvor etterveksten ikke ser så gale ut. Og jeg kan la det vokse ut mer enn 1cm før jeg må farge det igjen. Tenker om jeg farger det rosa igjen, så skal jeg ha en lysere rosa farge og ikke ha en knall farge... For å se om det blir bedre. Dere må gjerne fortelle meg hva dere tenker!

Hva tenker dere?♥

♥ Sofie ♥

Mitt arbeid

Heei♥ I dag så tenkt jeg og dele noe av mitt arbeid som jeg har gjort på jobben. Til dere som ikke vet det, så er jeg frisør lærling. Jeg har en egen instagram hvor jeg deler arbeidet jeg gjør på jobben. Om du liker det jeg deler i dag, så deler jeg mer HER! Om du vil se mer av hva jeg gjør på jobben, så gjerne gi en lyd så kan jeg dele flere slike innlegg. 

♥ Sofie Heei♥ Jeg er en 18år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits