Helgen min

Heei♥ På fredag var jeg på byn med noen kompiser og en gammel venninne (Amalie), noe som var utrolig koselig. Jeg hadde ikke sett henne på utrolig lenge, å selvom vi ikke har hatt noe mye kontakt eller noe var det som før. Det var en utrolig koselig kveld

Lørdag : Var jeg i familiebesøk hos farmor, noe som var utrolig koselig. Etter familie besøket kom Amalie å vi hadde en jente kveld og så på skrekkfilm. Vi bestilte også pizza og slappet av.

Søndagen var jeg bare hjemme med Robin og så på serie og slappet av. Noe som også er utrolig koselig og bare slappe av. Jeg satt og spilte Sims, mens han så på brannkamp. Det var egentlig bare en utrolig koselig dag.

Hva har du gjort i helgen?♥

♥ Sofie ♥

Mørke tider og trøtte tider

Heei♥ Nå er jeg nettopp komt hjem fra jobb og endelig fått sittet meg ned å slappe av. Nå de siste uken har det vært jobb, hjem, sove også jobb igjen. Siden jeg hele tiden har vært trøtt og sliten. Når det begynte å bli mørkt ute så blir jeg alltid veldig trøtt. Hjelper heller ikke på når det er mørkt når jeg skal på jobb, å det er mørkt når jeg er ferdig på jobb... 

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til jule tider. Har begynt å planlegge noen jule tema innlegg. Som jeg gleder meg til å begynne på. Jeg selv er utrolig glad i julen, å synes det er en spesiell tid på året. Føler det er lettere å prøve å finne på ting, når du vil tiden skal gå fortere for du gleder deg til noe.

Blir du trøtt når det begynner å mørkt ute?♥

♥ Sofie ♥

Halloween sminken

Hei♥ I går skulle jeg og Robin på en halloween fest, noe som ikke ble like gøy som vi trodde. Vi var der i ca 1 time hvor vi bare satt alene for de vi trodde vi var venn med ikke ville være med oss... Selvom gårsdagen ble utrolig kjedelig, så tenkte jeg fortsatt kunne dele sminken jeg gjorde. Har egentlig ikke så mye mer og si.

Tenkte også fremover å prøve å komme tilbake å blogge hver dag igjen, noe jeg vet jeg har sakt før og ikke holdt.. Men merker nå jeg har savnet det å blogge og vil få det inn som en vane igjen.

Er det noe du vil se mer av på bloggen?♥

♥ Sofie ♥

Jeg er blitt 18år!

Heei♥ På lørdag ble jeg 18år og har hatt en litt travel helg på grunn av det. Lørdagen måtte vi rydde ferdig leiligheten, jeg var på polet for første gang. Vi hadde noen venner på vors her før vi reiste på byn. I byn så møtte vi kusinen min som var utrolig koselig. Det mest kjedelige med kvelden var alle som ikke kunne komme og at vi måtte stå i kø over en time før vi kom oss inn. 

På søndag så hadde mamma og ste faren min familie besøk for meg. Så der var nesten hele familien på mamma sin side, noe som alltid er utrolig koselig. Når vi kom hjem i går, så var det egentlig bare på tide å legge seg. 

Hva har du gjort i helgen?♥

♥ Sofie ♥

UPDATE

Hei♥ I dag har vært igjen en helt vanlig dag. Jeg har vært på jobb, etter jobb så er det rett hjem å slappe av. I det siste har jeg vært utrolig sliten, trøtt og orker egentlig ingenting. Kjenner jeg gleder meg til helgen nå, egentlig for flere grunner. På lørdag blir jeg endelig 18år å kan endelig være med på byn og trenger ikke å være alene hjemme på en lørdagskveld lengre...

Det er også snart halloween og jeg prøvde for første gang i går med effekt sminke. Prøvde og lage et sår på armen til Robin, noe jeg rotet litt med første gangen. Kommer til å måtte øve mer, men synes ikke det var så gale for første forsøk.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

En travel dag

Heei♥ I dag så holder vi fortsatt på med å få ting på plass i den nye leiligheten. Jeg har vært på kjøre time og skal snart ut døren igjen. For i kveld skal jeg på kreativ team på Fo igjen. Som blir utrolig spennende, siden i dag skal jeg fikse håret til en venninne. Er dessverre ikke så mye tid jeg får hjemme til å bli ferdig med leiligheten.. Heldig vis har jeg hatt fri fra jobben, så har fått gjort litt.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Ny leilighet

Heei♥ I går så fikk Robin nøklene til den nye leiligheten, mens jeg var på jobb. Når jeg var på jobb så begynte Robin og en kompis og bære inn tingene. For de hadde vi hatt i garasjen til de vil leier hos nå. Når jeg var ferdig på jobb og kom hjem i den nye leiligheten var alt bært inn. Var utrolig deilig å komme hjem så var alt klart til å bare finne ut hvor vi ville ha det. Vi fikk begynt å sette det meste på plass i går. 

I dag så hadde vi siste resten av tingene vi hadde på plass. Når vi var ferdig med det, reiste Robin med hjelp av moren sin til faren og hentet tingene etter vi sov der i to dag. Han hentet også ting som vi ikke hadde plass til i den gamle leiligheten. Mamma, ste faren min og beste kom også i dag med en sofa til oss og en pult som vi ikke hadde plass til i den gamle leiligheten. Så nå har vi en del ting igjen som vi trenger og finne ut hvor vi vil ha.

Nå så har vi en liten pause, så jeg endelig får tid til å blogge igjen. Litt deilig å endelig kunne slappe av litt etter alt har gått i et. Resten av dagen er planen å forsette med å pakke ut. I kveld så tenker vi å ta det rolig å så på serie og slappe av litt. Jeg har fri i morgen og har tenkt til å forsette litt da, selvom jeg har litt andre planer også.  Om dere vil jeg skal legge ut noen bilder av leiligheten etter hvert, så gjerne gi en lyd.

Om dere vil se litt bilder av leiligheten i dag, så har jeg lagt ut bilder på snapchaten min som er åpen for dere til å se! Jeg prøver å være aktiv på den, å vloger noen dager! Så om dere vil adde meg der så heter jeg @Sofie-Amunda 

Hva har dere gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Back to pink

Heei♥ I går fikk jeg ikke blogget, siden jeg var på jobb. Etter jobben så reiste jeg til FO for jeg er med på kreaktiv team, der vi skal sette opp et hår show. Da skal jeg sitte modell for en venninne og hun skal sitte modell for meg. I går så fikset hun håret mitt, og jeg benyttet sjansen til å bli rosa igjen. Noe som jeg har savnet, og det er noe jeg har delt med dere. 

Nå er jeg endelig blitt rosa igjen noe eg er utrolig glad for det. Jeg har dessverre ikke fått tatt så mye bilder. Så jeg har ikke så mange bilder å vise dere. Jeg tok bilde når jeg hadde fargen i håret og når vi holdt på å skylle.

Hva synes dere?♥

♥ Sofie ♥

Vi skal flytte

Heei♥ I dag så har jeg vært hjemme fra jobb, siden jeg har vært dårlig... Har bare lagt å slappet av i hele dag og bare tatt det rolig. Nå har vi begynt og pakke ned litt ting og vaske i leiligheten, siden vi skal flytte til helgen. Og vi henger litt etter med hva vi skal gjøre. Merker de neste dagen kommer til å bli utrolig lange og vi kommer til å ha mye og gjøre, noe vi har hatt i det siste. 

Merker det kommer til å bli utrolig deilig og få flyttet nå og kommet seg inn i en større leilighet. Vi begge merker at her vi bor nå er for liten for oss og at vi trenger større plass, siden det blir utrolig fort rotete. Og har masse ting som vi egentlig ikke har plass til og har ikke noen steder og gjøre av det

.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

 

En lang dag

Heei♥ Nå er jeg akkurat kommer hjem fra jobb, etter å ha hatt sein vakt. I dag så var jeg oppe rundt 05.30-06.00 for jeg skulle til legen klokken 9. Det gikk ikke tog som passet så måtte ta et tidlig tog opp til mamma. Hvor jeg var før jeg skulle til legen, å fikk sovet litt på sofaen der. Grunnen til jeg var til legen er for jeg sliter med noen smerter i knerene.. Har lenge trodd det var vokse smerter, men siden det ikke er så lenge til jeg er 18år og jeg ikke har vokset på noen år. Var det kanskje på tide og få sjekket ut hva det var. Noe jeg ikke har fått svar på enda...

Etter jeg hadde vært til lengen tok jeg toge tilbake, ville egentlig reise hjemom. Men med min flaks så gikk ikke det buss til jobben som passet... Så jeg reiste tidlig til jobben, å spiste litt frokost der. Var på jobb fra 12.00 til 20.00. Får bare spist litt middag/ kvelds nå før jeg må legge meg. For å stå tidlig opp i morgen for å komme meg på jobb igjen. Dagen i dag, har vært utrolig lang. Har vært utrolig sliten og trøtt.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Gårsdagen

Heei♥ I går så var jeg på jobb å fikk farget håret til Robin, eller jeg tok etterveksten og tatt et nytt skyll på det. Etter jobben reiste jeg hjem spiste, fikset på sminket og reiste ut igjen. Jeg og Robin var på besøk hos en kompis som hadde spill kveld. Noe som var utrolig koselig. Spilte litt forskjellige kort spill og så på en serie. Jeg klarte å sovne der, etter jeg var så sliten etter jobb. Noe som er utrolig typisk meg, dessverre...

I dag så skal vi ikke noen ting... Planen i dag er å få prøve å ryddet leiligheten, se på serien og slappe av. Jeg har tenkt til å prøve og få lagd klar noen blogg innlegg. Så neste gang jeg ikke har tid til å blogge, så får jeg lagt ut blogginnlegg selvom.

Hva gjorde du i går?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 18år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits