Jeg er tilbake !

Heei♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb, å tenkte det første jeg skulle gjøre er å blogge. Kom på i dag at jeg ikke har blogget så mye etter jeg begynte igjen på jobben. Jeg hadde klart og rote vekk boken hvor jeg har skreve ned masse ting å blogge om... Boken fant jeg igjen i går kveld, så nå blir det lettere å blogge, når jeg ikke har så mye inspirasjon til å blogge. Noe jeg snart håper snur igjen.

Selvom jeg ikke har blogget på en stund, så er flere av dere innpå bloggen. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på! Det er ikke så mye dere har gått glipp av heller. Dagene går bare ut på å stå opp, jobb, hjem å se på serie før jeg legger meg. Vi var på stranden på søndag når det var så utrolig fint vær ute. Det var første gang jeg har badet i år også. Noe som var utrolig koselig.Hva har du gjort i sommer?♥ 

♥ Sofie ♥

Tilbake på jobb

Hei♥ I dag så begynte jeg igjen på jobb etter ferien min. Var en lang dag på jobben i dag, mest for jeg ikke hadde så mange kunder. Tror dagen vil gå fortere i morgen for da har jeg nesten full liste. Det var vanskelig å stå opp i dag, å rart å være på jobben nå etter ferien.

Etter jobben så reiste jeg og Robin rett hjem. Vi sitter nå å ser på serie og bare slapper av. Jeg er utrolig sliten, så blir sikkert bare liggende foran tv i kveld og slappe av. Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

13.07.2017

Heei♥ I går reiste jeg og Robin til mamma og sov over til i dag. Noe som alltid er utrolig koselig! Vi reiste hjem igjen i dag, å tok med oss ene hunden hjem. Synes det er så utrolig deilig, savner alltid hundene så utrolig mye etter jeg flyttet ut. 

Nå sitter jeg, Robin og Oliver (hunden min) å ser på serie og bare slapper av. Blir sikkert bare sittende foran tv resten av kvelden for å se på serie. Noe jeg selv egentlig bare synes er utrolig deilig og koselig. Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Akvariet

Heei♥ Nå sitter jeg og Robin å ser på film, vi har tenkt til å prøve å se alle Saw filmene i dag. Siden ingen av oss har sett alle filmene. I dag så har jeg og Robin vært på akvariet, hatt en liten date som har vært utrolig koselig. Jeg har ikke vært der siden jeg var liten og synes det er så utrolig koselig. Har prøvd og vloge dagen, så kommer kanskje en video av det. 

Etter vi var på akvariet så var jeg og Robin å shoppet litt små ting som vi trengte til leiligheten. Jeg selv synes det er utrolig koselig, og tror Robin også koste seg. Når vi kom hjem så fikk vi besøk av en venninne, som var med å så de to første saw filmene før hun måtte gå.Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Oppdatering

Hei♥ Igjen så har jeg ikke blogget på noen dager, jeg har vært opptatt med å være med venner og blitt kjent med nye folk. Som har vært utrolig koselig. Jeg har sett for meg at jeg kom til å sitte inne hele sommeren og se på serie, men det har jeg nesten ikke. Har funnet på ting nesten hver dag og holdt meg opptatt. Når jeg har holdt meg opptatt så har jeg glemt og blogge. 

Ser nå at selvom jeg har glemt å blogge, så er det folk inne og leser bloggen min hver dag. Noe jeg setter utrolig stor pris på. Tror i dag er første dagen hvor jeg og Robin har sittet inne hele dagen for å se serie. Siden vi ikke har planer og for det ikke er så fint vær ute. 

I kveld så er planen og få prøve å rydde litt i leiligheten igjen, etter å ha besøk blir det fort rotete. Jeg vil prøve å få lagd litt innlegg klare på bloggen og vi skal nokk sitte å se på serie eller film. Om det er noe innlegg dere ønsker, så gjerne kom med tips♥

Hva har du gjort i sommer så langt?♥

♥ Sofie ♥

Sommerferie!

Heei♥ Nå har jeg endelig sommerferie, jeg har to uker sommerferie før jeg begynner igjen på jobb. I dag så har jeg en del ting som jeg vil gjøre før jeg kan begynne å slappe av i morgen. Må rydde leiligheten handle inn litt småting. Så etter jeg har gjort det i dag, så har jeg planer om å lage klart litt innlegg. Forhåpentlig er dette siste gang det går to dager mellom et innlegg på en stund. 

Jeg selv har ikke noen planer i sommerferien, vil prøve å komme meg ut litt. Men jeg er dessverre veldig flink på å bare sitte inn. Robin har sommerferie i neste uke, så da kan finner vi sikkert på mer ting sammen.

 

 Sofie 

Dagen i dag

Heei♥ I dag så har jeg vært på jobb som vanlig. Fikk begynt på en prosess med å få fikse håret, siden jeg ikke orket å måtte fikse håret hele tiden. Etterveksten kommer så fort frem, å jeg har noe partier hvor fargen glir fort ut. Så nå i dag har vi ikke gjort så mye, men fargen er litt lysere. Etterveksten er ikke så hard, som den har vært. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg vil ha det.. Jeg tar det egentlig bare litt som det kommer.Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Øver til frisør eksamen

Heei♥ I dag så har jeg fått fri fra jobb, så jeg kan få øve litt til eksamen. Neste tirsdag skal jeg opp i skriftlig frisør eksamen. Jeg har allerede øvd en del og kan det meste uten om. Jeg vil helst gjøre det best mulig på denne eksamen, så jeg sitter å øver og øver. Så tenker jeg om jeg får tid i kveld om at jeg kanskje skal lage klar litt blogginnlegg.Hva skal du i dag?♥

♥ Sofie ♥

Når dagen bare flyr vekk

Heei♥ I dag så har jeg hatt fri fra jobb, å føler dagen har bare flydd vekk! Selvom jeg var tidlig opp, og har ikke gjort noe. Det eneste jeg har gjort er å bare slappe av og sett to filmer. Prøver å tenke hva annet jeg har gjort i dag, men uten om å lage mat så har jeg sittet i sofaen. Er egentlig kjempe rart, føler ikke at klokken er så mye, men må straks legge meg for jeg skal på jobb igjen i morgen.Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

En rolig lørdag

Heei♥ Nå sitter jeg og Robin og ser på serie. I dag så har vi bare hatt en rolig dag, slappet av og fått ryddet litt i leiligheten. En ting som er deilig med en fri dag, er å endelig få bygget opp litt energi til en ny uke. Jeg vet ikke om vi har noe planer i kveld, er litt usikker på om Robin har invitert en kompis på besøk..

Lurer på om jeg skal begynne og legge ut sminke innlegg på bloggen, hvor jeg legger ut bilde av en sminke look og skriver produktene jeg har brukt. Så lurer på om det er noe dere vil jeg skal gjøre?

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Tivoli

Heei♥ I går så var jeg på tivoli med Robin og Marius. Det var utrolig koselig på tivoliet og selv Robin som ikke er så glad i karuseller koste seg. Selvfølgelig har jeg klart å slå meg litt godt i ryggen.. Har små blåveiser nedover ryggraden min nå. Har kjempe vondt i ryggen nå, og jeg kjenner det så utrolig godt når jeg ligger. Jeg klarte nesten ikke å sove i natt, for jeg hadde så vondt i ryggen.

Har jo vært på jobb i dag, med disse smertene.. Og føler dagen aldri ville slutte på jobben, bare jeg skulle bøye meg litt så kjente jeg det. Så det var utrolig deilig når jeg først var ferdig på jobb, å bare legge seg på magen ned i sengen. Kjenner det bli deilig i kveld å bare slappe av og se på serie. Mer deilig er det å tenke på jeg har fri i morgen og bare kan slappe av i hele morgen.Hva gjorde du i går?♥

♥ Sofie ♥

Min 17.Mai

Heei og gratulerer med dagen alle sammen!♥ I dag så har jeg vært på Voss og feiret 17.Mai, med familien min. Vi så 17.Mai toge som de hadde på Voss, før vi reiste til tante for å spise. Etter vi hadde vært på Voss reiste vi hjem, der vi fikk besøk av tre kompiser. De var her en liten stund før de måtte da hjem. Og selvom det er 17.Mai i dag, så må jeg tidlig i seng, for i morgen så er det jobb igjen.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

16.MAI

Heei♥ I dag er det 16.mai, så rett etter jobben i dag var det å reise til Brann stadion. For å gå på den den kjente 16.Mai kampen. Kampen i dag var utrolig gøy, Brann vant 5-0! Var utrolig god stemning og nesten helt fullsatt. Nå er jeg nettopp kommet hjem etter kampen. 

I morgen så må jeg tidlig opp, siden jeg må opp til mamma. Hun må da kle på meg bunaden før vi skal reise til Voss for å feire 17.Mai.

Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Lykke med ny telefon

Heei♥ I dag så ringte mamma meg og sier at hun har kjøpt ny telefon til meg. Jeg kjenner jeg ble kjempe glad og overrasket! Hun har da kjøpt en ny iPhone 7 plus til meg. Som er rosa, og jeg kjenner jeg blir enda mer glad! Så nå har jeg selvfølgelig sittet en stund på telefon, og lastet ned litt apper. Blir sikkert sittende en stund på telefon i kveld og. Egentlig bare for å sitte på telefon.

Så blir kjempe spennene fremover nå, på instagram og de gangene jeg bruker telefon til å ta bilder med til bloggen. Men bedre kvalitet! Lurer litt på hvor lang tid det går før jeg spammer telefon min med bilder av alt mulig..Hvilken telefon har du?♥

♥ Sofie ♥

Brann kamp

Hei♥ I går etter jobb, så var jeg og Robin på brann kamp. Der første omgang var egentlig veldig kjedelig.. Men andre omgang var mye gøyere og mye mer skjedde. Vi så på Brann mot Molde mener jeg. Og Brann vant da 4-1 som alltid er utrolig gøy. Etter kampen klarte jeg og Robin og miste bussen, så jeg har en store søster som er så utrolig søt som hentet oss. Når vi kom hjem så vi noen episoder av gossip girl før vi gikk å la oss.

Så i dag skal vi i bursdagsbesøk til en av de jeg er tante til. Som kommer nok til å bli utrolig koselig. Er en stund siden jeg har sett henne. Vet ikke helt om vi har andre planer for dagen, eller om vi skal bare reise hjem og slappe av etterpå.Hva skal du i dag?♥

♥ Sofie ♥

Konfirmasjon & Nytt familiemedlem

Heei♥ I dag har det vært en dag for seg selv! Begynner med å stelle meg klar for konfirmasjonen til min kusine, så kommer mamma og sier at jeg snart får en ny kusine.. Etter det så steller vi oss ferdig, og når alle er ferdig i kirken kommer mormor bort til meg og sier at nå har jeg fått en ny kusine. At hun da er kom ut til verden! Vi går å tar litt bilder før vi reiser til lokalet der vi skal være. Spiser mat og kaker, sitter inne å snakker og koser oss. Før vi går ut og tar enda mer bilder. Etter vi har tatt bilder så går det ikke lange tiden før folk begynner og gå.

Etter konfimasjon så reiser vi på sykehuset og besøker tanten min, og får si hei til babyen. Jeg blir så utrolig glad når jeg får lov til å holde babyen. Er første gang jeg får hilse på babyen til noen så tidlig. Var utrolig koselig og en helt spesiell følelse.

Etter vi har vært på sykehuset reiser vi hjem til mamma for å ta av oss bunaden, og hente tingene. Etter det tok vi det første toge hjem og nå i kveld er planen og bare slappe av. Ha en rolig kveld etter en lang dag.  Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Dagen i dag

Heei♥ Nå sitter jeg og Robin å ser på serie, etter en lang dag på jobb. Jeg har i dag hatt sein vakt på jobben. Som vil si jeg jobber fra 12.00 til 20.00. Før jobben så satt jeg å koste med hundene. Selvfølgelig så sminket jeg meg og var på tur med hundene. Fikk også farget og klippet Robin på jobben i dag. Noe som alltid er utrolig gøy!Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Gårsdagen

Heei♥ I dag så tenkte jeg skulle blogge om hva jeg gjorde i går.. For i går fikk jeg endelig tatt etterveksten og fikset fargen uti håret. Noe som var utrolig deilig å få fikset! spesielt nå når vi skal i konfirmasjon neste helg. Så etter jobben og etter jeg fikk fikset håret mitt var jeg og Robin på brann kamp. Var litt skuffende kamp, men de tapte i det minste ikke. 

I dag så har det bare vært en rolig dag, hvor vi bare har vært hjemme og slappet av. Ikke noe planer og egentlig bare slappet av etter en lang uke. Litt deilig å tenke på at det er fri i morgen også, å kunne ha en helg selvom jeg jobbet på lørdag.

Hva gjorde du i går?♥

♥ Sofie ♥

Sommerfølelse

Heei♥ I dag så har jeg vært på jobb som vanlig, men var så utrolig deilig og så ut i fin været når jeg var ferdig. Fikk den sommerfølelsen når jeg gikk ut i solen, og utrolig nok ikke frøs for en gang skyld. Var nettopp på tur med Oliver, siden vi passer han. Og var bare deilig å gå ut i solen og ta en liten tur. Ellers i dag, så har jeg ikke noen planer som vanlig.

Har du fått sommerfølelse?♥

♥ Sofie ♥

Helgen min

Heei♥ I helgen så har tiden egentlig blitt glemt litt bort, og da glemte jeg også å lage meg litt tid til å blogge. Fra fredag til lørdag var vi oppe hos mamma. Fredagen satt vi der bare å slappet av og snakket. Så lørdagen var vi ute å fisket, men vi fikk ikke fisk. Vi reiste også hjem lørdagen, der vi fikk besøk på kvelden av to kompiser. Og han ene har nå sovet over hos oss. Vi har startet dagen med å se ferdig en film, som vi begynnte på i går, men så sovnet jeg. Også nå skal vi lage frokost, så er jeg ikke helt sikker på hva planene er i dag. Vet Robin skal spille kamp senere i dag, og så får vi ellers se hva som skjer.Hva har du gjort i helgen?♥

♥ Sofie ♥

God Natt

Heei♥ Nå ligger jeg i sengen og skal egentlig legge meg. I dag har vært en helt vanlig dag, vært på jobb og etter jobber har jeg bare slappet av. I morgen skal jeg reise opp til mamma og være der i helgen. Er første gang vi skal det etter vi flyttet ut. Noe som blir litt rart, når jeg ikke har rom eller noe opp hos mamma lengre. Men kommer nokk til å bli utrolig koselig. I dag så blir det dessverre bare et kort innlegg fra meg. Men god natt, så håper jeg alle har hatt en fin dag i dag.

Hva skal du i helgen?♥

♥ Sofie ♥

En rolig start etter påskeferien

Heei♥ I dag så har jeg vært på FO ( frisørfages opplærlingskontor ) hvor vi har hatt litt mer om hvorfor produkter og behandlinger har den prisen det har. Noe som egentlig kan være litt greit og tenke over.. Når man skal betale en frisør så betaler man for et arbeid, frisøren skal ha lønn, det er MVA. Også skal jo salongen ha noe igjen, så den kan gå rundt. Og det gjelder jo ikke barer frisører, men mange andre jobber. Men

 ellers i dag så har vi ikke noe planer. Blir sikkert sittende hjemme og se på serie. Så i morgen har jeg sein vakt på jobben, så kan sove litt lengre. Noe som kommer til å bli utrolig deilig! Og jeg har fri fra jobben til helgen, så får egentlig en veldig rolig start nå etter påsken! Kan jo si det var en grei avslutting på påske ferien også når jeg var på brann kamp i går. Og sånn som de har gjort de siste gangene når jeg har sett på, så vant de! De vant 3-1, og det er alltid utrolig gøy.

Hvordan har det vært for deg og begynne igjen etter påsken?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits