Winter inspiration

Hei♥ I dag så tenkte jeg å dele litt vinter inspirasjon, siden det har kommet litt snø. Selvom snøen ikke har lagt seg så kjente jeg ville dele litt inspirasjon. Jeg selv er utrolig glad i snø og det er grunnen til at jeg liker vinteren veldig godt. Når det er mørkt så lyser snøen opp.

Hva synes du om bildene?♥

♥ Sofie ♥

Hair inspiration

Heei♥ Denne uken har jeg dessverre vært utrolig dårlig på å blogge.. Jeg har vært veldig opptatt og hatt litt å gjøre. Håper jeg får mer tid neste uke, til å blogge mer. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skulle blogge om, tenkte jeg kunne dele litt hår inspirasjon. Noe som jeg alltid synes er utrolig gøy.

Hva synes du om bildene?♥

♥ Sofie ♥

Chill inspiration

Heei♥ I dag så har jeg vært på Fo (Frisørfagets Opplæringskontor). Til de som lurer på hva jeg gjør der, så har vi modeller og må gå igjennom forskjellig ting før vi kan ta svennebrevet. Når jeg var ferdig på Fo, reiste jeg hjem og har avtale med kjæresten min at vi skal ha en kose dag i dag. Vi skal bare være oss to og se på serie og spille. Ha alene tid og bare kose oss, med masse god mat og snacks. 

Siden vi har en kose dag, fant jeg ut at jeg kunne ha en chill inspirasjons innlegg. Jeg selv elsker inspirasjons innlegg, og få ny inspirasjon av bilder og tekst. Så har vært inne på weheartit og funne masse bilder som jeg selv liker utrolig godt. Føler jeg blir rolig og avslappet av disse bildene. Måtte få litt hjelp av en venninne for å lage collage, siden pc min klikket... 

Hva synes du om bildene?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 18år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits