Inspirasjon

Heei♥ I dag så tenkte jeg og legge ut et lite inspirasjons innlegg, med litt sommer stemning, siden sommeren nærmer seg. Snart begynner folk å få sommerferie, om de ikke allerede har det. Var inne på weheartit og fikk utrolig lyst til å legge ut et inspirasjons innlegg. 

Jeg og Robin har ikke noen planer når vi tar sommerferie, men har ting vi kan finne på hjemme og kose oss med. Vil dere jeg skal legge ut et innlegg om ting man kan gjøre i sommerferien? Så har jeg det klar til å kunne legges ut. 

Hva skal du i sommer?♥

♥ Sofie ♥

Mine favoritt sitater

Heei♥ Så nå tenkte jeg og dele noen av mine favoritt sitater med dere. Jeg selv synes det er utrolig vanskelig og velge ut noen sitater, for det er så utrolig mange fine sitater der ute. Selvom det er vanskelig så har jeg plukket ut noen som jeg skal dele med dere nå. Om dere vil jeg skal dele flere sitater som jeg liker, så er det bare og gi en lyd.


 

♥ One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching.

♥ Start your day with positive thoughts.

♥ Happiness is the secret to all beauty, There is no beauty without happiness.

♥ You can only truly be mad at someone you really love.

♥ We were born to be real, not perfect.

♥EVERYONE HAS A HAPPY ENDING, IF YOU'RE NOT HAPPY THEN IT'S NOT THE END.


 

Hva er dine favoritt sitater?♥

♥ Sofie ♥

Summer inspiration

Bilder fra weheartit

Heei♥ Jeg har samlet opp masse inspirasjons bilder etter en god stund nå, å nå når sommeren er kommet hva er bedre enn sommer inspirasjon! Så nå tenkte jeg å lage et innlegg med masse inspirasjons bilder. Jeg har begynt å få sommer følelsen etter at det har vært noen dager med varme og sol. Jeg kjenner utrolig godt nå at jeg er klar for sommeren. 

Jeg gleder meg utrolig mye til sommeren. Sommeren som kommer nå vil bli annerledes fra de andre sommer. Vil finne på masse i sommer, selvom jeg sikkert ikke kan reise noen steder. Skal ikke holde det skjult at jeg og Robin vil en tur til Sverige. Jeg selv tror om vi ikke reiser noen steder så er det mye å finne på hjemme.Hva synes du om bildene?// Hva skal du i sommerferien? ♥

♥ Sofie ♥

Monday inspirationHva synes du om bildene?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits