Travle tider

Heei♥ Nå er det en stund siden jeg har blogget, har vært litt opptatt i helgen. Når jeg får mye å gjøre så blir bloggingen litt glemt av og til. Jeg har hatt mye og gjøre på jobb og på fritiden. Skal prøve å komme meg igjen nå. Leter etter boken min hvor jeg har skreve klar blogg innlegg i, men finner den ikke noen steder. Det er også litt av grunnen til hvorfor jeg ikke har blogget.

♥ Sofie ♥

Jeg vil takke dere alle !

Heei♥ I går la jeg ut et veldig personlig innlegg på bloggen, og nå er jeg veldig sjokkert. Er så utrolig mange som har kommet med så mye positive tilbake meldinger. Folk som jeg ikke har snakket med siden jeg var liten har tatt kontakt igjen og har fått meldinger av andre som har det på samme måte. Blir veldig rørt over hvor mange som likte det.

Nå er det nesten over 300 som har lest innlegget, noe som er helt nytt for meg. Var på brann kamp i går og når jeg kom hjem igjen ble jeg så sjokkert over hvor mange som hadde vært inne. Jeg er nå tom for ord og vet ikke hva jeg skal si... Er så utrolig, utrolig glad og takknemlig for alle som har lest og kommet med tilbake melding! 

Etter det er så mange som likte innlegget, så blir det ikke mitt siste innlegg hvor jeg deler personlige ting. Vil bli flinkere å dele med dere hva jeg har gått igjennom og si mer av mine meninger med dere! 

Det er også noen som har addet meg på facebook og jeg vil bare si jeg ikke blir venn med folk der som jeg ikke kjenner. Om du vil kontakte meg så kan du det på facebook siden min HER eller på mailen min SofieAmundaBlogg@hotmail.com Sofie 

Tingen med venner og kjæreste

Heei♥ I dag så tenkte jeg og ha et litt sårt innlegg for meg, å være veldig ærlig med dere. Nå de siste årene siden 6-7 klasse så har jeg ikke hatt så mange venner.. Jeg flyttet til en liten plass og det var ikke noe lett for meg. Jeg satt fra slutten i 6 klasse til 10 klasse for det meste alene i klasserommet og alene på rommet. Siden jeg ikke hadde så mange og være med. Folk jeg var med hadde ikke så mye å bry seg om mine meninger og jeg ble aldri invitert med på noe. Og det var den tiden jeg begynte å blogge på. Tiden min gikk på det meste og se på serier og blogge. Jeg kunne skrive på pc og ingen sa noe. Jeg husker også jeg byttet blogg når de i klassen begynte og lese bloggen. For jeg synes det var ubehagelig...

Når jeg begynte på videregående så fikk jeg venner som jeg hadde en stund også byttet de meg ut. Jeg kan være ærlig og si jeg aldri har hatt det noe lett med venner. Tingen var jeg fikk kontakt med Robin i første videregående og da snudde ting seg. Jeg hadde en å snakke med og jeg hadde som brydde seg. Som dere vet ble vi sammen og er fortsatt sammen. 

Nå kjenner jeg det er veldig deilig og ha Robin, men at jeg selv ikke har venner. Folk jeg er med nå er Robin sine venner og de inviterer meg med siden jeg er med Robin. Jeg selv har ingen som snakker med meg for å kun være med meg. Jeg har ingen jente venner og snakke med når det er noe. Robin har vært så utrolig flink med å lære seg om sminke og lære seg ting så jeg alltid skal kunne snakke med han. 

Jeg selv har alltid lyst til å ha en jente venninne og snakke med. Når man blir litt eldre er det ikke like lett å bli kjent med folk som før. Så nå er det ikke like lett og bli kjent med nye folk og få nye venner vist du ikke blir kjent med folk igjennom andre. Eller om du jobber eller går i klassen med en. Jeg selv har prøvd og bli kjent med folk og få venner. Ofte så har de sine venner og er ikke åpene for nye venner. Og man føler man står fast på en plass. 

Vet ikke egentlig hva mere jeg skal si. Vet alle sier man finner en venn i løpet av livet, men for meg har det bare gått nedover. Jeg vet bare jeg er utrolig heldig som har funnet meg en gutt som er så utrolig glad i meg. Og som alltid vil vise at han stiller opp for meg.♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits