En rolig dag

Heei♥ I dag så er det lørdag og jeg skal ingen ting... Jeg har lagt i sengen i hele dag og i kveld ender jeg sikker opp med å bare se på serie. Tenkte å få prøve å lage klar noen blogg innlegg. Så om du har tips til innlegg, er det bare å komme med de!

Sorry for jeg ikke blogget i går, men var på jobb. Vi reiste hjem en time etter jobben og sminker meg. Før vi gikk ut igjen for å være med noen venner og overnattet hos en kompis. Reiste hjem i dag tidlig og la oss litt igjen før vi sto opp og Robin ryddet leiligheten menst jeg lå i sengen.Hva har du gjort i dag?♥

♥ Sofie ♥

Mitt forhold til neglelakk

Hei♥ Etter jeg begynte å jobbe, så sluttet jeg helt å bruke neglelakk. Det kunne hende jeg tok det på meg en kjelden gang, men ellers brukte jeg det aldri. På jobben så vasker jeg mye så den vil ikke sitte og neglene mine har hatt det lett for å knekke. Så nå i det siste har jeg hvert flinkere og pleie de. Og de har begynt å vokse igjen. 

I dag for første gang på lenge har jeg tatt på meg neglelakk, noe jeg ikke helt er så flink til nå... Siden det er er stund sidens sist. Før var jeg flink og fikse neglene mine og passet alltid på at jeg hadde neglelakk på. Noe jeg har bestemt meg for at jeg vil bli flink til igjen. Jeg prøvde for første gang en H&M neglelakk. Ble sjokkert på hvor fort den tørket og er spent på hvordan den holder! 

Så nå lurer jeg litt på om dere har noen tips til å holde motivasjon til å fikse neglene mine og bytte neglelakk når det trengs? H&M i fragen SEDONA

Er du flink å bruke neglelakk?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits