Ting å finne på i sommerferien

Hei♥ I dag så tenkte jeg og dele ting man kan finne på i sommerferien. Dette er bare enkle ting man kan gjøre med venner eller vist man er alene. Noe av dette er ting jeg vet jeg kommer til å gjøre. 

♥ Ha en spa dag

Det er alltid godt og ta vare på seg selv, om du er alene og ikke har noe å gjøre. Hvorfor ikke ha en spa dag, plei deg selv og ta vare på kroppen. 

♥ Dra på piknik

Om du er alene eller med venner så er det alltid koselig å komme seg ut. Ta med et teppe, mat og om du er alene et blad eller en bok og lese. Det er en lett måte bare til å komme seg ut litt.

♥ Prøv nye oppskrifter

Jeg selv er ikke så flink å lage mat, har en kjæreste som alltid lager mat. Det er noen oppskrifter jeg vil prøve meg på. Kanskje du ser noe godt på nette eller i et blad, om du har ledig tid kan du jo prøve noe nytt.

♥ Lese blogger / Bøker

Jeg selv kommer til å lese mye blogger. Om du er litt flinkere enn meg, så les bøker og kos deg. Nyt dagen, om det er ute og fint vær eller om det regner og du er inne.

Processed with VSCO with hb1 preset

♥ Lag en bucketliste over ting du vil gjøre

Det er ofte lettere og finne på ting vist du har en liste med ting du vil gjøre. Lag en bucketliste og prøv å få fylt ut mest mulig av det du vil gjøre.

♥ Gjør det du ellers ikke har tid til

Om det er å rydde, eller andre små ting. Nå er tiden du er ledig, bruk tiden du har og gjør det du ellers ikke har tid til. 

♥ Reis til byen

Reise til byen er en ny unnskylding bare til å komme deg ut og ikke bare sitte inne. Om det er med venner eller alene, så er det alltid noe å gjøre. Om det er å gå ut og spise, shoppe eller bare slappe av ute.

Processed with VSCO with hb1 preset

♥ Dra på standen

Det vil gjerne være avhengi av været, om det er sol og fint så må du ikke bade om det er kaldt i vannet. Du kan bare ligge og sole deg, ta med noe god mat og gjerne noe å lese i.

♥ Finn på ting med venner

Det er alltid mye å finne på ting med venner. Om det er å ha en jentekveld, finne på noe ute eller bare å være hjemme og slappe av. Du er ikke alen og vil skape minner med venner.

♥ Se på serier / filmer

Dette er noe jeg kommer til å gjøre, sitte inne og se på serie og filmer. Det får tiden til å gå når du ikke har noe å gjøre. 

Hva skal du gjøre i sommer?♥

♥ Sofie ♥

Tips: til sunnere/ bedre hud

Heei♥ I dag så tenkte jeg og dele mine tips til å få bedre og sunnere hud. Mange av tipsene kan godt hende dere har hørt før, men andre kan hende dere ikke har hørt. Håper dere liker tipsene!

♥ La huden puste

Vist du sliter med mye urenheter så er det viktig og la huden puste. Gjerne gå noen dager uten sminke, ta av sminken når du vet du ikke skal ut noe mer den dagen. Vær nøye med å fjerne sminken før du legger deg. 

♥ Vann

Det er alltid viktig å få i seg mye vann. Det vil jeg tro at alle har fått med seg, men det er viktig å si det flere ganger. Kroppen trenger mye vann og vist den ikke får i seg nok vann, går det utover huden.

♥ Finn din hudtype

Det å finne sin egen hudtype er ikke så vanskelig. Du kjenner selvom om du har feit eller tørr hud, eller så har du kanskje normal hud. Om du går en dag uten sminke og blir veldig feit i huden, er det lett å skjønne man har feit hud. Om du flasser i fjeset eller har tørre områder, så sliter du mer med tørr hud. Om du ikke sliter med noe av det, så har du normal hud og trenger gjerne ikke å tenke alt for mye på det. 

♥ Vask huden din

Når man bruker sminke hverdag, så er det viktig å vaske huden. Pass på å få av all sminken, at det ikke er noe som sitter igjen og tetter porene. Og vask huden før du sminker deg. Ikke smink deg når huden ikke er rein. 

♥ Ikke bland forskellige produkter

Mange blander gjerne en del produkter, noe som ikke alltid er så bra... Produkter du bruker hjelper gjerne på forskjellige ting, men noen ganger å blande mye kan gjøre huden værre. 

♥ Fukt 

Om man har feit hud eller tørr hud, så trenger huden fukt. Om man har feit hud styrer man vekk fra oljer og fuktighets krem med masse oljer. For man vil ikke ha mer olje på en feit hud fra før. Sliter du med tørr hud kan det gjerne være lurt å gå etter oljer og få fukten man trenger.

♥ Kost hold

Ofte om man sliter med urenheter, kan det være så lett og bare fikse litt på kostholdet. Jeg selv merker om jeg har en periode hvor jeg spiser mye dritt mat, får jeg lett urenheter.

Hva er dine tips til å få sunnere/ bedre hud?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits