Uken som gikk

Heei♥ Nå tenkte jeg å legge ut uken som gikk innlegg. Jeg ser det er mange bloggere som legger ut slike innlegg, så ville prøve å legge ut et slikt innlegg selv. Så om dette er noe dere vil jeg skal legge ut flere ganger, så gjerne gi meg en lyd. Er noe mer eller jeg skal bytte ut med noe annet, så er det bare å gi en lyd.

Høydepunkt 

Mitt høydepunkt for uken som gikk tror jeg må være 16.Mai, når jeg var på stadioen og brann vant 5-0! Det var så utrolig god stemnig og alle var i kjempegodt humør. Alle var med å synge på tribunen jeg sto på.  Det var bare så utrolig gøy.


 

Tanker

Uken som gikk har jeg tenkt veldig mye på den nye telefonen min. Jeg driver å tar masse bilder og snapper mye. Tenker på hvor utrolig snill mamma jeg har som var så utrolig søt som kjøpte en ny telefon til meg uten at jeg sa at jeg ønsket det.


 

Nedtur

Ukens nedtur må være da jeg fikk blåveis på ryggen etter jeg hadde vært på tivoli. Jeg hadde så utrolig vondt i ryggen i flere dager og kjenner det fortsatt. Og merket det ødelagte utrolig mye i slutten av uken.

Låt

Denne uken så har jeg hørt utrolig mye på Grab the Moment- JOWST. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har blitt sikkelig hektet på den sangen. Jeg hørte på den sangen flere ganger uten å få med meg at det var Norges sang i Eurovison. For så mye henger jeg med i denne verden...

Tv-serie

Denne uken har jeg og kjæresten min sett utrolig mye på Gossip Girl. Er en serie jeg personlig ikke er så glad i, men han har blitt sikkelig avhengig. Så når han liker en serie ser jeg, så neste gang ser vi en serie jeg liker.

Ukens ønske

Denne uken har jeg ikke hatt noen spesielle ønsker. Jeg er blitt tom for setting spray og trenger nytt pudder. Så jeg nå ønsker jeg meg ikke et fast pudder eller setting spray, men vil ha det første jeg kan få tak i.


 

Skal jeg begynne å legge ut et slikt hver uke?♥

♥ Sofie ♥Heei♥ Jeg er en 17år gammel jente fra Bergen. På denne bloggen kan du lese litt om hverdagen min, sminke, mote, inspirasjon og annet som faller meg inn.

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: SofieAmundaBlogg@hotmail.com Snapchat: Sofie-Amunda Instagram: @SofieAmunda

Design laget av Julie Viktoria
hits